MEDIA
Eva in de media, wat een eer!  Lees hieronder de mooie artikelen.
BIJZONDERPLEKJE.NL

Stedentrip: Middelburg, onze 10 tips

Om elke hoek een verrassing

10. Slapen bij Eva

Waren we al onder de indruk van de stad, we stromen echt over als we onze B&B zien. We slapen bij Eva, aan de rand van Middelburg. Beter: bed and breakfast Slapen bij Eva. Bij aankomst zijn we even verrast door de ligging in een woonwijk. Maar loop de poort door en je stapt een oase van rust binnen. Met recht een Bijzonder Plekje.

Het mintgroene houten gastenverblijf (een voormalig tuinhuis) is een plaatje, van binnen en van buiten. De serene sfeer, de zachte tinten (veel naturel en wit), de lichtinval, het mooie linnengoed, de badkamer met tadelakt; alles klopt. Een zorgvuldig op elkaar afgestemde mix van klassiek, brocante, Ibiza, een hamam en eigen inbreng. En dan het ontbijt… wat een feest om zo je dag te beginnen. In de stalen kas met liefde en aandacht opgediend door gastvrouw Evelien. Met elke dag een andere verrassing op je bord, veel vers fruit, een lekker sapje en super fijne tips om je dag door te brengen in Middelburg of omgeving. Met een beetje geluk kun je deelnemen aan de yogales in de tuin.

Lees het hele artikel op Bijzonderplekje.nl

Slapen-bij-Eva-Middelburg.jpg
Slapen-bij-Eva-2.jpg
Kas-Slapen-bij-Eva-Middelburg.jpg
Ontbijt-Slapen-bij-Eva-Middelburg.jpg
FURNVIEW
Huiszicht-BB-Slapen-bij-Eva-Middelburg-2
Huiszicht-BB-Slapen-bij-Eva-Middelburg-6

BINNENKIJKEN,  INSPIRATIE

Huiszicht B&B Slapen bij Eva in Middelburg.

20 november 2019

Logeren in Zeeland
Wees welkom! ”Slapen bij Eva”

In een rustige en ruim opgezette woonwijk in Middelburg staat, achter een fraaie twee-onder-een-kapwoning met groene tuin, een verrassend luxe tuinhuis (24 m²). Het is fijne plek waar je kunt overnachten en ontspannen, maar ook zo in het sfeervolle centrum van de Zeeuwse hoofdstad de gezelligheid kunt opzoeken. Sinds oktober j.l. is Evelien Jeras hier een Bed & Breakfast gestart: “Slapen bij Eva’’.

Herfst(zon) in Middelburg
Op een herfstdag breng ik een bezoek aan deze B&B in Middelburg. Onderweg regent het, maar laat de zon zich af en toe zien en spot ik de regenboog. Het laatste stukje rijd ik via een buitengebied de ruime woonwijk in waar de B&B is gesitueerd en parkeer daar mijn auto aan de Brandenburglaan.

In de voortuin zie ik bordje met logo “Slapen bij Eva’’ al staan dat ik herken van de website. Ik bel aan bij nr. 15 waar Evelien de deur opent en haar labradoodle me vriendelijk verwelkomt. We kletsen, onder het genot van een kop koffie, over o.a. interieurs en uiteraard de B&B. Dan word ik..... (klik hier om verder te lezen)