MEDIA
Eva in de media, wat een eer!  Lees hieronder de mooie artikelen.
FURNVIEW

BINNENKIJKEN,  INSPIRATIE

Huiszicht B&B Slapen bij Eva in Middelburg.

20 november 2019

Logeren in Zeeland
Wees welkom! ”Slapen bij Eva”

In een rustige en ruim opgezette woonwijk in Middelburg staat, achter een fraaie twee-onder-een-kapwoning met groene tuin, een verrassend luxe tuinhuis (24 m²). Het is fijne plek waar je kunt overnachten en ontspannen, maar ook zo in het sfeervolle centrum van de Zeeuwse hoofdstad de gezelligheid kunt opzoeken. Sinds oktober j.l. is Evelien Jeras hier een Bed & Breakfast gestart: “Slapen bij Eva’’.

Herfst(zon) in Middelburg
Op een herfstdag breng ik een bezoek aan deze B&B in Middelburg. Onderweg regent het, maar laat de zon zich af en toe zien en spot ik de regenboog. Het laatste stukje rijd ik via een buitengebied de ruime woonwijk in waar de B&B is gesitueerd en parkeer daar mijn auto aan de Brandenburglaan.

In de voortuin zie ik bordje met logo “Slapen bij Eva’’ al staan dat ik herken van de website. Ik bel aan bij nr. 15 waar Evelien de deur opent en haar labradoodle me vriendelijk verwelkomt. We kletsen, onder het genot van een kop koffie, over o.a. interieurs en uiteraard de B&B. Dan word ik..... (klik hier om verder te lezen)

Vormgeving website door Studio MELT

Volg ons op social media!

  • Facebook
  • Instagram